NATURE TRIBE

Natur upplevelser

Maj - September organiserar jag Naturvandringar till mina favorit ställen

Häng med och upplev naturen, njut av mat och lär dig lite vildmarkskunskap som en local! 


Följ med på en vandring till mina privata favoritställen i naturen i Smålands vackra natur.

10:30- ca. 14:30 

Vi kommer att mötas på min gård i Brändabo (10 minuter från Torsås) därifrån reser vi tillsammans till startpunkten som ligger mitt i skogen, ca. 10 minuter från gården.

Kommer du/ni med kollektivtrafik kan jag hämta upp dig/er i Torsås. Det finns en möjlighet att hämta upp dig/er (max 45km från Torsås) då tillkommer transportkostnad. Vänligen meddela mig om du/ni vill ha upphämtning. 

Längs vägen berättar jag lite om naturens skafferi, läkeörter, lite överlevnadstips och hur du kan använda naturen på dina utflykter. Du kommer att höra berättelser om vägen vi vandrar, kanske se spår av djur eller om vi har tur se några vilda djur.

Vi anländer vid en sjö där vi kommer att göra lunch gjord av produkter från lokala företag över öppen eld (är det eldningsförbud använder jag en gasspis). Vi kanske till och med har samlat på oss lite örter och annat gott till lunchen!

Du är välkommen att ta ett avsvalkande dopp i sjön medan jag förbereder lunch.

Vegetarisk, vegansk, glutenfri eller andra livsmedel begränsningar är inga problem, nämn gärna detta efter din bokning.

På vägen hem går vi förbi ett gränsmärke från 1800 talet, tar en liten svensk fika i skogen - kaffe eller kanske skogens te...

Vi kommer att gå på gamla stigar, vägar och bitar av en vandringsled. Ett par små bitar av vandringen är det ingen väg och det kommer vara ojämnt och lite mer av en utmaning.

Genomsnitt personer 2-4 (antal gäster är begränsat på grund av min transport. Om det är fullbokat kan jag lägga till personer som har möjlighet att använda egen transport)

Vandringens totala avstånd är ca. 8 km


Lite bilder av vandringen


När du/ni har bokat så får du en betalningsförfrågan samt exakta startpunkten

Följ Nature TRIBE på social media: 

Facebook      Instagram


Det finns också möjligheten att skräddarsy en upplevelse året om både för företag och privat personer, vänligen ta kontakt med mig för mer information

Saker och ting längs vägen

Vinterupplevelser


Tid 10:30- ca 14:30 Pris vuxen: 950kr , Pris barn 12-15 år: 500kr

För bokning, välkommen att besöka: