Evenemang

Evenemang

30 Mars Påskfest, Larmtorget Kalmar (Marknad) - Välkoman att handla och provsmaka min Kombucha!  AVSLUTAD

9 Maj Bergkvaradagen (Marknad) - Välkomna att provsmaka och handla min Kombucha, eller kanske köpa lite fint keramik hantverk av Gunnels Keramik!

29 Juni Folk från Skogen Gullabo - Njut av musik, glädje för stor och liten, mat och min Kombucha i Smålands vackra skogar. För mer information besök Folk från Skogen

21 September LEVA Festival Torsås- En ny festival i Torsås för alla! Foodmarket, musik, hantverk, konst, upplevelser för liten till äldre! För mer information besök: https://www.torsas.se/leva-festivalen

22 September Råbäcksmåla skördeglädje Gullabo -Skördeglädje med mat, konst, aktiviteter, lokala producenter (som jag är en av!) För mer information besök: ECO Care GårdsbutikNaturupplevelser    Maj-September

🌱 Följ med på en vandring till mina privata favoritställen i naturen i Smålands vackra natur.

Längs vägen berättar jag lite om naturens skafferi, läkeörter, lite överlevnadstips och hur du kan använda naturen på dina utflykter. Du kommer att höra berättelser om vägen vi vandrar, kanske se spår av djur eller om vi har tur se några vilda djur! 🌱  

Mer information & boka på sidan Nature TRIBE Naturupplevelser Workshops & Kurser

Gör din egen Komucha!

Genom Studieförbundet Vuxenskolan på tre Torsdagar eller Fredagar  i Mars & April. För mer information och anmälan följ en av länkarna:

 Nybro start 7 Mars   STÄNGD

Torsås start 8 Mars   STÄNGD

Emmaboda start 4 April STÄNGD

Föreläsningar

 Föreläsning stresshantering i biblioteket i Torsås 20 September 18:30-19:30, gratis! - AVSLUTAD


Varje Torsdag jämna veckor kan du hitta mig på REKO-ring Torsås med min Kombucha. Beställ din Kombucha genom REKO-Ring Torsås facebook grupp. 

Ps. Vet du att du kan lösa in ditt presentkort från Torsås hos mig? 


Vill du ha information om vad som kommer? Skriv in dig för nyhetsbrevet. Jag lovar att inte spamma dig!