Näring

Man kan bli helt förvirrad när man söker efter bra information om näring. Vad är bra näring för kroppen? Sanningen är att det inte finns bara ett rätt sätt att äta.... Det är en väldigt personlig resa. 

Vill du gå ner i vikt utan diet på ett sunt sätt? 

Vill du veta lite mer vad du skulle kunna göra för att välja lite bättre utan att behöva äta salladsblad hela dagen? 

Vill du ha mer kunskap om hur din kropp och näring fungerar tillsammans? 

Vill du veta vad du kan göra om du har eksem, intoleranser, trötthet, diabetes osv? 

Kunskap från örtmedicin, ortomolekulär, kroppen och näringslära har fått mig att inse att det finns en röd linje genom allt. Tillsammans med dig och dina önskemål hittar vi en väg som du kan ta med dig under resten av ditt liv. Ingen diet, inga restriktioner, men kunskap om vad som händer i din kropp, kunskap om hur du kan välja (bra, bättre, bäst) på ett sätt som passar dig i ditt liv. 

Ett sätt som både du och din familj kan använda, det är meningen att mat och näring ska vara kul och gott, och som bonus blir din kropp och själ tacksam! 

Jag är behandlingsskade- och ansvarsförsäkrad, vilket innebär att du som kund omfattas av komplementärmedicinska riksförbundet patientförsäkring.

Kontakta mig gärna (utan förpliktelse) för att se vad jag kulle kunna hjälpa till med eller välkommen att boka din konsult härunder. Jag tar kontakt med dig när du har bokat din tid.  

Första mötet är gratis

Välkommen att följa mig på Facebook eller Instagram om du vill veta mer om Näring och Tarmhälsa